Log in
A+ A A-
Javier Zuloaga

Javier Zuloaga

URL del lloc web:

Catalunya, un assumpte delicat

Sota aquesta etiqueta s'hi poden penjar moltes situacions, ben diferents les unes de les altres, però que se sostenen sobre el denominador comú que el que es detalla a continuació exigeix ​​prudència i tacte i que no pot tractar-se de qualsevol manera o... si em forcen, que la millor és donar-li un parell de pensades a l'assumpte, no anar massa de pressa o, fins i tot, deixar-ho estar, no tocar-ho, perquè se'ns pot anar de les mans, o fins i tot detonar.

Sánchez Albornoz i Catalunya

Avui he escoltat a la televisió que es compleixen 90 anys de l'avarada, a Cadis, del buc escola Juan Sebastián de Elcano. El nom homenatja l'il·lustre basc de Getaria que,  navegant a vela, va demostrar que la Terra era rodona.

Com més petits... millor

Crec que allò de la grandesa dels pobles, entès com a quelcom èpic i expansiu, s'està convertint en un topicàs a passos  agegantats, al mateix temps que s'està obrint pas a un nou  motlle que se sosté sobre el retorn als valors dels orígens. Sí, ser grans encara que siguem cada vegada més petits. Tractaré d'explicar-m'ho a mi mateix i pot ser que així també ho entenguin vostès.

Subscripció a aquest canal RSS