Log in
A+ A A-
Josep Fuster

Josep Fuster

URL del lloc web:

"Turismofòbia"

Per molta gent, l'agost és el mes per excel·lència per fer vacances, viatjar, descansar, fer turisme o tot plegat. He cregut que era també el més idoni per parlar de l'onada de "turismofòbia" que s'ha desencadenat en alguns col·lectius socials, polítics, en mitjans de comunicació, tertúlies, etc. del nostre país.

Els robots, solució o problema?

En un futur no gaire llunyà, quan mundialment s'hagi deixat enrere la crisi, el consumisme torni assetjar la societat, el salaris tornin a situar-se al lloc que els correspon, les empreses tinguin bons excedents en els comptes de resultats i les càrregues laborals i els costos de producció creixin també de manera significativa, serà llavors quan moltes empreses començaran a plantejar-se seriosament invertir en l'automatització dels processos de producció, substituint les persones per màquines.

A les begudes ensucrades, o al sucre?

Estava preparant l'article per a aquest mes de juny quan, casualment, vaig sentir la notícia que el primer de maig entraria en vigor l'impost del govern de la Generalitat sobre les begudes ensucrades i que, com no podia ser de cap més altra manera, repercutiria directament en la butxaca del sofert consumidor.

Subscripció a aquest canal RSS