Diada Nacional de Catalunya

Ens plau de reproduir l’escrit de solidaritat amb els presos polítics i exiliats, que l’associació de portadors de la Flama del Canigó va llegir, al peu del Castellet de Perpinyà, el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Consell de Redacció

 

Autoritats, Representants d’Associacions, Amigues i Amics

BONA TARDA A TOTHOM

L’associació de portadors de la Flama del Canigó -FLAMA DELS PAÏSOS CATALANS- és com sempre solidària dels Presos Polítics i de totes les persones exiliades o represaliades pel motiu del Referèndum del 1er d’octubre 2017.

Tots els Pobles del Món tenen el dret de viure en Pau i Llibertat i lamentem que, dins de la nostra vella i culta Europa, cap Estat no hagi tingut la valentia de condemnar les decisions del tribunal d’una Espanya pretesament democràtica.

Fins avui dia, els torturadors del règim franquista no han tingut cap condemna. Són ells que tindrien de ser a la presó i no els que han fet possible un referèndum pacífic d’expressió popular.

No sols demanem la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, sinó també l’amnistia i la rehabilitació de tots.

Desitgem expressar el nostre agraïment a l’ANC i a tots els militants que fan possibles les accions de sosteniment als companys represaliats.

Us  ho  agraïm  de  tot  cor.

VISQUIN ELS  PPCC ! LLIURES !

Pere MATEU