Cinema i Espectacles

Torna L’Indiana Jones

El  passat 22 de maig es va estrenar mundialment l’esperada quarta pel·lícula de la saga d’aventures de més èxit dels darrers vint anys: Indiana Jones. Amb un veterà Harrison Ford, (66 anys), encara en plena forma  que, com va fer en les anteriors entregues (A la recerca de l’arca perduda, Indiana Jones en el temple perdut i Indiana Jones i la darrera creuada), ell personalment va voler interpretar les arriscades escenes d’acció. Tot i que alguns efectes especials estan rodats amb ordinador (pocs), el film es manté fidel als efectes especials i decorats de tota la vida.

En la seva nova aventura el professor Jones va a la recerca d’una calavera de cristall custodiada per indis peruans els anys 50, un objecte autèntic, el qual es pot veure a museus francesos i britànics. Els enemics, ja no són els nazis. En plena guerra freda, són els comunistes de la Unió Soviètica i l’amenaça nuclear està present. En aquesta aventura no hi ha el seu pare (Sean Connery), però es retroba amb el seu primer amor, la Marion (Karen Allen), i, com a dolenta, la soviètica Irina Spalko (Cate Blanchett).

L’Indy i la Marion es creuaran, com és habitual, amb tot tipus de bestioles: una  enorme serp, escorpins, formigues… i passaran mil aventures al so de la coneguda, majestuosa i trepidant música de la marxa Raiders March del mestre John Williams.

Dins de la propera quinzena de juny esperem que arribi a la pantalla del Cinema  Montgrí aquesta darrera aventura del professor Indiana Jones amb el rostre del seductor Harrison Ford, sota la direcció del rei de l’espectacle, Steven Spielberg, i la producció de George Lucas. Un trio d’asos que garanteix un cinema d’aventures clàssic, posat al dia i pensat per a tots els públics. No us la perdeu.

Estrenes del mes de juny

La pel·lícula del mes: Indiana Jones i la calavera de cristall