Es torna a reobrir el Cinema!

Novament s’obriran  les cortines que guarden la gran pantalla del Cinema Montgrí. Serà a partir del proper divendres  4 de desembre de 2020.

Començarem de nou en sessió de cine club amb la projecció de la interessant pel·lícula:  Nunca, casi nunca, a veces, siempre  i amb la dinàmica i divertida comèdia musical Explota, Explota, (amb música de Raffaella Carrá).

En aquesta nova obertura, després d’un mes de confinament  al qual han estat  sotmeses les sales de cinema a causa del Covid19, entrarem en una fase diferent, sobretot perquè  l’activitat quedarà sotmesa a les restriccions del “toc de queda” que prohibeix la mobilitat a partir de les deu de la nit, la qual cosa  obligarà a ajustar els horaris a aquest requeriment.

 Tenint en compte que la duració de les pel·lícules està entre una hora i mitja i les dues hores,  sempre i quan no es programi cap pel·lícula  superior a aquesta durada, les sessions de cine club, els divendres, cada quinze dies, començaran a les vuit del vespre. En cas de superar aquesta llargada, amb la suficient antelació, es notificarà l’avenç de l’horari a tots els llocs i els mitjans en els quals es publica la programació.

Les sessions de cap de setmana es faran només els dissabtes, diumenges i festius. Els horaris normalment seran a les 5 i a les 7 de la tarda (l’horari de la segona sessió  pot variar segons la durada de la pel·lícula, s’aconsella consultar els programes de mà o la web del Cine Club).

Mentre duri aquesta anòmala situació, caldrà prendre algunes mesures per intentar disminuir les despeses. De moment es suspendran les sessions del dilluns i els divendres que no hi hagi sessió de cine club. Des d’aquestes pàgines ens atrevim a  recomanar que la gent perdi la por, sobretot tot cal incentivar que el públic vagi al cinema.. El Cinema és un lloc segur, amb totes les mesures de seguretat exigides. Per això AL CINEMA CAL ANAR-HI.

El cinema no es pot perdre,  ha estat la crida de suport expressada per l’Ajuntament  als membres de la Junta del Cine Club Torroellenc per tal que no defalleixin, que animin a la gent, a continuar essent espectadors de les sessions cinematogràfiques del Cinema Montgrí  i que, com a entitat municipal que ara fa 35 anys que va salvar aquest magnífic local,  garanteixin el seu suport  perquè el cinema no es perdi. 

ÀNIMS, SENSE POR, TORNEM AL CINEMA.

 

[docxpresso file=”https://emporion.org/wp-content/uploads/2020/11/desembre-20.odt” comments=”true” SVG=”true”]