A l’aguait

A l’aguait

Reprenem una secció que,  els lectors d’Emporion, recordaran que s’encapçalava “A l’aguait del nostre patrimoni”. Ara  n’hem escapçat  el títol i n’ampliarem l’abast. A la nova secció “A l’aguait” busquem mostrar  aspectes a millorar dins la nostra vila sense més pretensions que posar de manifest que les coses es poden fer o poden estar una mica millor.

Recordem que A l’aguait es fa amb la millor de les intencions, a fi de trobar solucions a temes que semblen estancats com les escombraries, els habitatges abandonats,  la deixadesa en alguns carrers, places o parcs, així com la protecció del patrimoni cultural, arquitectònic i paisatgístic.

Estarem encantats de rebre la vostra proposta, acompanyada de la fotografia corresponent i una mica de text explicatiu a info@emporion.org

 

Als carrers Fàtima, Sta. Caterina, Montgrí i Alfons Mercader, els veïns  conviuen amb una fàbrica abandonada. 

Ara, a l’època de pluges, és un niu de mosquits. S’ha convertit en un lloc on nens i no tant nens entren a explorar, amb els perills que això comporta. No s’hi pot fer res? Netejar la runa i tapiar la fàbrica, seria tan difícil?