Exercicis de català 17

A l’àudio, primer es llegeix el text, i tot seguit comença el dictat. Un cop acabat, us el podeu corregir mirant el text

Escoltar el dictat 

Fragment de Revolta de bruixes, de Josep M. Benet i Jornet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RITA: […] Sé oracions i fórmules per canviar la sort de la gent: per curar malalties, per enamorar els homes, per despertar les potències del cervell… També sé tirar les cartes. La meva ciència la vaig recollir una mica del barri, una mica de França; així que sóc molt meva, i si m’hi dediqués, no hi hauria ningú que em passés la mà per la cara. Les cartes que tinc són franceses, que són les bones, i mai no m’han enganyat. Les duc sempre i, a qualsevol dubte, les consulto. […] Tinc pesquis per saber el que dic, i aquesta nit aquí corren aires de malastrugança.