Joan Vinyes i Bou, nou president d’Emporion

L’Assemblea de socis de l’Associació Emporion, que té com a finalitat específica la publicació de la revista digital EMPORION, ha ratificat la proposta del Consell de Redacció de nomenar nou president Joan Vinyes i Bou. 

El canvi s’ha fet a proposta del fins ara president, Jaume Bassa i Pasqual, el qual, a l’informe adreçat a l’Assemblea, va recordar que s’havia fet càrrec de la presidència d’EMPORION des del renaixement de la revista, en format digital, l’any 2006; tot fent present, a més, la seva edat avançada, que també aconsellava el relleu.

Atès que, en una sessió anterior, l’Assemblea havia aprovat una esmena als Estatuts, que promovia la intensificació de la relació amb l’Associació del Llibre de la Festa Major de Torroella de Montgrí, una entitat cultural d’arrel comuna a EMPORION des de fa cent anys, i amb objectius similars, el Consell de Redacció va aprovar, i l’Assemblea va ratificar, la proposta de Jaume Bassa que el nou president fos Joan Vinyes, actual president de l’Associació del Llibre de la Festa Major, per considerar-lo persona capaç d’entendre, respectar i fer-se seus els objectius, l’estructura i el funcionament particular de cadascuna de les dues Associacions.

Ens plau comunicar als lectors d’EMPORION que Joan Vinyes ha acceptat la proposta. Li expressem la nostra benvinguda, segurs que posarà tot l’entusiasme per tirar endavant la revista i millorar-la fins on sigui possible, en un moment que considerem prou engrescador, malgrat les dificultats que envolten la nostra gent.

Agraïm al fins ara president, Jaume Bassa, la seva dedicació de tants anys. Afortunadament, comptarem amb en Jaume com a col.laborador habitual d’Emporion i podrem continuar llegint els seus interessants articles sobre personatges torroellencs, veritables documents, fruit d’una acurada recerca, de la seva voluntat de preservar la memòria històrica i d’una gran estimació per Torroella.

En Jaume Bassa i en Joan Vinyes posant-se al dia pel traspàs.