Cinema i espectacles

Any nou amb bon cinema

Comença l’any i com cada any el mes de gener és, per al Cinema Montgrí, un mes de bons títols cinematogràfics degut a que s’han estrenat mundialment, uns dies abans, aprofitant les festes de Nadal i Any Nou.

Comencem l’any amb August Rush, una notable i emotiva obra de la directora Kristen Sheridan en la qual la música juga un paper dramàtic dins de la trama. El nen protagonista és la nova estrella infantil de Hollywood, en Freddie Highmore, que també va protagonitzar Charly i la fàbrica de xocolata. Una història entranyable en la que la música és el fil conductor de la narració.

El cap de setmana de Reis  s’estrena Nanny diaries (Diario de una niñera). Comèdia dramàtica en la qual una jova mainadera, ens acosta als ambients “pijos” de Manhattan per articular un aspre discurs sobre la desestructuració familiar i la diferència de classes.

Passades les festes ens retrobem novament amb Vicente Aranda i la seva nova adaptació de Marsé. Un film que ens  retorna  l’Aranda més atrevit. Molt bona és la interpretació d’Eduardo Noriega en un doble paper (dos germans bessons).

La setmana del vint tenim un altre títol interessant: Michael Clayton, un film de Toni Gilroy interpretat per George Clooney. La història que narra ens endinsa en les interioritats més brutes de les grans corporacions. Un film per pensar-hi que sap mantenir la intriga gràcies al magnífic guió.

Finalment la darrera setmana del mes s’estrenarà la segona part d’un film d’aventures i recerca de secrets a l’estil Indiana Jones: La búsqueda, el diario secreto, interpretat per Nicolas Cage en el paper de Ben Gates, que aquesta vegada descobreix un document secret, sobre l’assassinat del president Abraham Lincoln.

També tindrem bon cinema infantil: Bee movie, la pel·lícula de la simpàtica abella. La brújula dorada, espectacular i màgic film interpretat per la sempre encantadora Nicole Kidman  i finalment la divertida Donkey-Xote, amb personatges inspirats del Quixot.

Una molt bona oferta que ens fa recordar allò de “… al CINEMA cal anar-hi”.

La pel·lícula del mes: Michael Clayton