El perill Gihadista arriba a Catalunya!

Els Mossos d’Esquadra van desarticular una cèl·lula gihadista que estava disposada a atemptar. Ramon Espadaler va assenyalar “la voluntat explícita” d’atacar Catalunya. El seu pla més immediat era el segrest d’una directiva d’un banc, vestir-la amb una granota taronja, degollar-la i difondre-ho per internet!

Foren detingudes onze persones. Aquest grup havia enviat tres joves a combatre a Síria, detinguts  a Bulgària, i havia aconseguit enviar-ne un altre.  Cinc dels onze detinguts són ciutadans de l’Estat, cinc més d’origen marroquí, entre ells una dona que ha estat alliberada, i un paraguaià.

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, va assenyalar que de les 1.264 mesquites que hi ha a Espanya, 98 segueixen la branca més integrista de l’islam, i d’aquestes, unes 50 serien a Catalunya. I va alertar (és clar!) dels riscos de “fer proselitisme pro independència”.Margallo també relacionava Nous Catalans i el gihad.

iraq hatra– Nigèria – Boko Haram. (L’educació no islàmica és un pecat o  l’educació occidental està prohibida.)
“Torneu-nos les nostres noies!”Ha passat més d’un any del segrestde 276 noies escolars que foren “distribuïdes” en grups entre Nigèria i el Txad.

– Què pretén el gihadisme?  Importar l’horror d’El!
Es tendeix a assimilar l’islam amb el nord de l’Àfrica, però fa més de mil anys que es troba a les grans ciutats de la sabana i s’ha convertit en majoritari i molt popular.  Hi ha una lluita entre els xeics dels grans califats i un sector estudiantil  que “ha dividit el món entre bons i dolents, i reivindica una ruptura amb el món occidental modern. I lluitar contra qualsevol cultura o religió que sigui anterior a Mahoma, que l’EI considera heretge i que ‘distorsiona l’islam'”.

– França, objectiu del cibergihad!
Uns pirates informàtics varen bloquejar i emmudir  el canal públic francès TV5 Monde, que arriba a 200 països de cinc continents, el seu portal web i els seus perfils a les xarxes socials, qualificat com sense precedents en 30 anys.

– Dos homes disfressats de militars atempten contra el Parlament tunisià i el Museu Nacional i maten vint persones
Les conseqüències del gihadisme ja havien arribat a Barcelona. Ho van fer amb el matrimoni català mort a Síria. De Barcelona, jubilats, que celebraven les seves bodes d’or en un dels creuers pel Mediterrani, obsequi dels seus fills, van morir entre els 17 turistes, i tres tunisians més en l’atac al Museu del Bardo. Dos espanyols més van amagar-se en un traster durant tota la nit i sortosament en van restar il·lesos.

– Dinamita contra l’apostasia

– Muralles de Nínive,  prop de l’actual Mossul (Iraq), construïda a la riba del Tigris,  segle VII aC per   Senaquerib. “Una ciutat gran en extrem, de tres dies de camí”, com es descriu en el llibre de Jonàs.  Ha de desaparèixer segons els gihadistes per apòstata.
El 5 de gener d’enguany, van dinamitar dues mesquites de Mossul (mausoleus omeia, 661-750 dC, i abbàssida, 750-1258 dC). També van tancar 15 mesquites, van cremar 11 esglésies cristianes i van causar 142 morts, i també van destruir estàtues com la d’Othman a Mossul o la d’Abu Tammam.
I ho justifiquen per “la defensa de la religió i l’eradicació dels pecats, entre ells, la veneració d’estàtues i tombes, considerat un acte d’idolatria”, i “la mesquita s’havia convertit en un lloc d’apostasia, no d’oració”.  Dies després, volaven el mausoleu del profeta Seth (Nabi Shiyt), el tercer dels fills d’Adam i Eva.

– Museu de Mossul: el grup gihadista Estat Islàmic (EI) va difondre, en un vídeo per internet, com destrueix desenes de figures del Museu de la Civilització de Mossul a l’Iraq, algunes daten de l’època assíria (segle VIII i VII aC). Fan caure diverses estàtues a terra i les colpegen amb grans martells i trepants.
Es justifica aquest acte de vandalisme assegurant que “els pobles de l’antiguitat adoraven ídols en comptes d’Al·là” i afegeix “els que diuen assiris i accadis establien déus de la pluja o de la guerra, que adoraven en comptes d’Al·là”. Si el mateix profeta Mahoma va destruir amb les seves pròpies mans altres figures d’ídols religiosos, “és fàcil per a nosaltres (fer-ho), encara que valguin milers de milions de dòlars”, afegeix al vídeo.
El Museu de la Civilització de Mossul ja va ser objecte de saqueig el 2003 i robades les principals peces.
L’any passat, després de la invasió gihadista de Mossul, algunes de les figures van ser saquejades de nou amb l’objectiu de vendre-les i finançar la seva organització.

– Nimrud. Estat Islàmic torna a colpejar grans vestigis arqueològics a l’Iraq. Membres del grup gihadista haurien arrasat amb excavadores i maquinària pesant la ciutat assíria de Nimrud: “Van arribar al recinte amb camions, el van saquejar i després van aplanar el terreny.”
Aixecada fa més de 3.000 anys, Nimrud es considerava una joia arqueològica a la riba del Tigris. Van destrossar les estàtues dels lamassu, uns imponents homes toro alats que feien guàrdia a les portes de la ciutat. Figures icona d’aquesta civilització, que va ocupar el nord de l’antiga Mesopotàmia entre el 1813 aC i el 609 aC.

– Hatra . Els gihadistes entren amb pales a Hatra,  Patrimoni de la Humanitat
Construïda entre el tercer i segon segle abans de Crist, es troba a un centenar de quilòmetres al sud-oest de Mossul. Capital d’un imperi que controlava gran part del territori dels actuals Iraq i i Iran, va ser el principal rival dels romans a l’Orient Mitjà.
“La destrucció arriba després que es coneguessin els estralls causats a l’antiga ciutat assíria de Nimrud, una setmana després que destruïssin obres immemorials del Museu de la Civilització de Mossul.”
La directora general de l’Organització de les Nacions Unides per la Cultura, la Ciència i l’Educació (Unesco), Irina Bokova, condemnava els fets i els considerava “un crim de guerra”. També, va denunciar que el tràfic il·legal d’antiguitats “contribueix a finançar directament el terrorisme”  i “hem  d’actuar, no hi ha temps a perdre, perquè els extremistes saben que si no hi ha identitat, no hi ha memòria, no hi ha història”.