Relleu al govern municipal i a EMPORION

Anna Maria Mercader i Sais, cinquena en la candidatura municipal d’ERC-JUNTS el 2015, serà amb tota probabilitat la regidora de l’Ajuntament que es farà càrrec, a partir del mes vinent, de les competències de Cultura, Educació, Festes, Patrimoni Cultural i de la presidència de l’Organisme Autònom Can Quintana-Museu de la Mediterrània.

El dilluns 21 de novembre Jordi Regincós presentà, per motius familiars i professionals, la seva renúncia a l’acta de regidor, que es farà efectiva al Ple ordinari de desembre. El substituirà Anna Maria Mercader després que ho ratifiqui l’assemblea conjunta d’ERC-JUNTS.

Per aquest motiu l’Anna Maria, fins ara secretària de l’Associació EMPORION i membre del nostre Consell de Redacció, deixarà aquests càrrecs, que ha exercit amb eficiència i dedicació.

Felicitem la que fins ara ha estat companya nostra i li agraïm el temps i els esforços que hi ha esmerçat, de forma desinteressada, sobretot com a secretària de l’Associació, des d’on ha contribuït al bon funcionament de la gestió i de l’administració, amb regularitat i rigor.

Deixa una resposta