Un dia d’escola diferent

Els joves escriuen

Els alumnes de 3r d’ESO vam fer una excursió a Girona durant tot el dia 23 d’octubre de 2007. La sortida, la va organitzar el departament de llengua catalana, que ens va preparar activitats per Girona: una gimcana i anar a veure un espectacle de màgia.

Vam omplir dos autocars i pels volts de les 9 vam marxar cap a Girona.

Ja a la ciutat, vam començar la gimcana. Ens vam repartir en grups de 2 o 3 persones i ens van donar un full per grup on hi havia les preguntes que havíem de respondre o els llocs que havíem de fotografiar.

Ens van deixar dues hores per acabar el joc, i durant aquest temps no vam parar de caminar amunt i avall del nucli antic de Girona.

Quan vam acabar, cap a les 12 del migdia, vam entrar al Teatre Municipal de Girona a veure l’espectacle de màgia Mil·lenium, protagonitzat pel Mag Lari.

La funció va durar més d’una hora i quart, però no es va fer gens pesada, al contrari. L’actor sempre va connectar amb el públic i el feia participar, perquè demanava voluntaris que, la majoria de vegades, deixava en ridícul per fer riure al públic.

Els efectes de fums i so van ser molt bons, sobretot el so, perquè va fer servir músiques de diferents estils adients amb el truc que feia.

El mag va fer molts trucs: alguns molt absurds i senzills amb la intenció de fer riure al públic, com el del peix Sushi, i d’altres més elaborats i  impressionants, com el truc en què es posa en la caixa o el que eleva un nen estirat.

Bons trucs de màgia i una gran dosi d’humor van fer que l’espectacle fos molt impressionant i sobretot divertit, i apte per a tots els públics.

Després de riure molt i quedar meravellats amb els trucs d’aquest mag, vam pujar fins als jardins de darrere la catedral, al voltant de la muralla, on ens van deixar fins a l’hora de marxar amb l’autobús.

Vam dinar als jardins i, en acabat, de la muralla romana la majoria vam baixar cap al centre de la ciutat a aprofitar el temps lliure per passejar o mirar botigues.

A les 4 de la tarda, ens vam trobar tots en el lloc on ens havia deixat l’autocar per tornar cap a Torroella de Montgrí, on vam arribar una mica abans d’acabar les classes.

Tothom s’ho va passar molt bé en aquesta excursió, tant en el teatre com a la gimcana, que ha servit per conèixer una mica millor la ciutat de Girona i passar un dia d’escola diferent.

 

Els joves escriuen