Dues de les millors colles sardanistes alevines de Catalunya són de Torroella

L’Agrupació Sardanista Continuïtat està d’enhorabona.

El mes de novembre s’ha acabat amb el Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes i ho ha fet amb un palmarès envejable per l’entitat torroellenca.
Estem parlant del grup sardanista amb major nombre de colles actives de Catalunya.

Enguany, fins a sis colles del nostre municipi han participat en diferents campionats regulars i han aconseguit uns magnífics resultats.
Montgrí Mini, Montgrí 2000 i Montgrí 2003 han ballat en categoria alevina (dansaires de menys de 12 anys), mentre que Montgrí i Continuïtat del Montgrí ho han fet en categoria gran (majors de 18 anys, encara que en totes dues colles la meitat dels dansaires ni tan sols arriba a aquesta edat). Completa la formació del 2008, la colla veterana Torroella (balladors de més de 40 anys).

Continuitat 2000 – campiona alevins de Catalunya

L’Agrupació Sardanista Continuïtat gaudeix d’un gran reconeixement públic en l’ambient sardanista de competició gràcies al treball  constant que desenvolupa des de l’any 1981.
Deu ser per allò de fer honor al seu nom: «Continuïtat».
Durant tots aquests anys, les diverses colles han competit al màxim nivell i s’han classificat per a moltes finals on només arriben les millors de cada categoria.
«Fins al 2007 s’han assolit molts sotscampionats de Catalunya per part de les colles alevines, infantils, juvenils i veterana de Torroella, però sempre s’havia resistit la  posició absoluta i això que hem tingut colles d’un gran nivell», comenten els responsables de l’agrupació.
Però aquesta situació ha canviat després de la final alevina celebrada a la ciutat de Valls el 2 de novembre, on la Montgrí 2000 va guanyar de forma contundent, al mateix temps que la Montgrí 2003 va imposar-se a la resta de colles finalistes. D’aquesta manera, el campionat i el sotscampionat del 2008 pertanyen a Torroella de Montgrí, gràcies a l’esforç, la il·lusió i les ganes de vint-i-vuit joveníssims dansaires d’entre 8 i 12 anys que ho podran recordar tota la vida.

MOLTES FELICITATS, MONTGRÍ 2000 I MONTGRÍ 2003