Despit als Països Baixos

El grup empordanès DESPIT, ha portat la seva música a Gronigen i Amsterdam dins el marc del prestigiós festival Eurosonic Noorderslag.


Gairebé un any després de debutar amb el seu primer àlbum, ‘Respostes’ (HalleySupernova), Despit ha realitzat un cicle de concerts als Països Baixos durant els passats dies 17 i 18 de Gener.
Aquesta gira els ha portat al prestigiós Festival Europeu Eurosonic Noorderslag de Groningen, realitzant un directe en format de festival encarat a programadors dins de Pinguin Radio Showcases, i avalats per la Barcelona Sound Platform, on han compartit escenari amb artistes de renom internacional.
Pel que fa la segona data, han estat programats a la sala Generator d’Amsterdam, situat al cor de la capital dels Països Baixos, on han presentat els seu millor show amb un directe que no ha deixat a ningú indiferent.

Després d’aquest potent inici de gira de concerts, Despit compta amb dates destacades per als propers mesos.
Una d’elles torna a ser a nivell internacional, aquesta vegada en territori francès. El dissabte 9 de maig formaran part de la programació del Festival Mille Pagaies de Seix (França). També estan dins la cartellera del Festival Ítaca, un dels festivals de referència del nostre territori. El 20 de juny hi actuaran compartint escenari amb artistes de renom internacional com Caravan Palace i No Logo.

Actualment, Despit està nominat als Premis Enderrock per al millor disc de pop/rock ‘Respostes’, i per a l’artista revelació de l’any.