Espai de participació

El Consell de Redacció d’Emporion ha rebut el mes de maig aquest escrit:

Si la Galàxia s’expandeix…

Perquè no trobo lloc per aparcar?

Per començar, amb massa freqüència els vilatans de Torroella hem pensat que els carrers són petits per donar cabuda al creixent nombre de vehicles que dia rere dia es van incrementant, sense tenir en compte la gran quantitat de cotxes que durant el període estival envaeixen la nostra població.

En primer lloc, perquè se’n puguin fer una idea, més del vuitanta per cent dels aparcaments del centre de la vila són sota pagament (la denominada zona blava), a més els dilluns és mercat, la qual cosa fa incrementar les dificultats de trobar aparcament.

En segon lloc, els espais lliures de pagament són llunyans i, fins i tot, alguns estan tancats per algun motiu que només el batlle tindrà clar.

En tercer lloc, hem de tenir en compte el ferri control del personal de les mencionades zones blaves, ja que tal control els porten a una vehemència malaltissa, fet que té com a conseqüència una sanció per passar uns minuts del temps contractat; a més, haurien de tenir en compte l’elevat preu de la susdita zona blava.

Per acabar, només que un breu apunt: si les taxes dels aparcaments no tenen un fi recaptador i alguns pàrquings romanen tancats, per quin motiu l’ajuntament no implanta un discret servei d’autocars metropolitans?

Josep Agudo