A totes les entitats organitzadores d’actes a Torroella i l’Estartit

Durant set anys, Emporion ha publicat cada mes, amb els seus mitjans propis (assistència als actes, fotografies, etc.), notícies del mes anterior, que reflecteixen esdeveniments diversos i activitats  fetes per les entitats de Torroella i l’Estartit.

Com és natural, aquesta presència a pertot es fa impossible, i moltes vegades hem d’acudir a les notícies del web municipal, o les de la premsa diària, per poder parlar d’algun acte al que no hem pogut assistir, amb el risc de no reproduir allò que potser interessa realment.

Així doncs, per poder mantenir aquesta secció amb dignitat i ser prou exactes en les referències, proposem a totes les entitats organitzadores d’actes que ens ajudin per tal que els torroellencs (o no torroellencs, d’aquí i d’arreu del món) sàpiguen a través de la nostra revista digital allò que s’ha esdevingut a la vila.

Per aconseguir-ho, caldria que a partir del gener del 2014 cada mes, abans del dia 23, ens enviessin un petit resum d’allò que cadascú ha fet i que considera d’interès general per ser publicat. Si el fet tingués lloc després d’aquest dia 23, el recolliríem el mes següent.

Això pot fer més escassa la relació de fets recollits a les Notícies d’Emporion, però ens agradaria que no fos així.

El redactat ha de ser molt breu, s’hi poden afegir fotos, i naturalment, és responsabilitat nostra publicar-ho o no, simplificar-ho si cal, o parlar-ne si hem assistit a algun acte o ens consta alguna notícia, encara que no hàgim rebut res de l’organitzador.