Exercicis de català 30

A l’àudio, primer es llegeix el text, i tot seguit comença el dictat. Un cop acabat, us el podeu corregir mirant el text

 

Escoltar el dictat

 

 

 

 

Fragment de EL BUFARUT, de Joan Brossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MULLER: […] Un bon abric salva de la pluja. No entenc com ho fas per mullar-te tant. […] És impossible tocar l’aigua sense mullar-se.[…]
Hi ha cap inconvenient que faci funcionar la ràdio? Tot i que són una colla de pesats, donen bons consells. A mi no em vigila ningú. Jo sempre m’encaro amb les mateixes coses: la casa, el jardí, la feina. I per saber què cal fer m’agrada de pesar les coses del menjador estant. La vida també pot resultar feixuga. I un escot massa just fa semblar decapitada a qui el porta. A mi em semblaria que no tinc el cap segur damunt les espatlles. […] Els diumenges no surto mai. No sé pas què em reté aquí dins. Potser la parra del jardí o l’estàtua del sortidor. No sé pas per què ni com vénen les coses. Tampoc no preveig on anirem a parar.