La Biblioteca Municipal Pere Blasi fa 5 anys!

Ja han passat 5 anys des que ens vam traslladar al nou edifici de la Biblioteca Municipal Pere Blasi. Any rere any hem crescut en usuaris, llibres, però també en il·lusions i ganes de treballar per tots vosaltres. El proper 21 d’abril volem celebrar-ho i ens agradaria que tots, els que veniu sempre, el s que ens heu visitat alguna vegada i també els que us agradaria venir i encara no heu vingut, participéssiu de la festa que hem organitzat.

L’acte tindrà lloc a la mateixa biblioteca i començarà amb l’obertura de portes a les 10:00. A les 10:15 hi haurà la presentació de benvinguda juntament amb un vídeo molt especial que hem preparat recordant aquests  5 anys.  Tot seguit, a les 10:30 començarem la Marató de Contes, que ja us convidem a participar-hi explicant un conte (cal apuntar-se a la biblioteca, assenyalant l’hora).

A tota hora uns convidats molt especials ens acompanyaran, els Gegants de Torroella. Serà a la una en punt (13:00) que us animem a ballar una mica amb la flaix mob i acabarem amb un ball amb els Gegants com a fi de festa.

Us hi esperem a tots!