L’ebola: massa coincidències

 

Avui el món té 6.800 milions d'habitants i aviat arribarem als 9.000 milions. Ara bé, si fem un bon treball amb les noves vacunes, el sistema sanitari, el sistema de control de natalitat... podríem reduir la població entre un 10 o un 15%

Bill Gates

Aquestes paraules les va pronunciar el cap de Microsoft en una conferència sobre canvi climàtic al TED (Technology Entertainment and Design), el 2010. En aquests moments la Terra està habitada ja per 7.200 milions d’habitants i el creixement de la població és exponencial. La conferència (en anglès) poden veure-la aquí
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu57.htm#Video.

Els humans són una autèntica plaga per al planeta. En això hi podem estar d’acord, però no deixen de ser curiosos els elements que Bill Gates deixa anar per a reduir la població mundial: vacunes, sanitat i control de la natalitat.

Se suposa que els tres elements són per a protegir la salut de les persones i, per tant, mantenir-les sanes i activament reproductives. La fundació Gates està treballant també en un anticonceptiu a distància que implantat en les dones estaria en funcionament 16 anys. Però el més preocupant és el tema de les vacunes. Què vol dir Gates quan afirma que si fem un bon treball amb les vacunes podrem reduir la població mundial? La fundació Gates treballa a més  en una vacuna que no s’ha d’injectar sinó que s’activa per la suor…  Perquè, quin és el problema de les vacunes? Bàsicament que vacunar-se és una acció voluntària que la població ha d’acceptar i que les vacunes no poden tenir una acció dolenta instantània perquè alertaria els que encara no s’han vacunat.. I perquè la gent es vacuni en massa ha de tenir la sensació que la seva salut està molt amenaçada per una nova malaltia. Nous ceps de grips temporals, virus mortals, malalties víriques associades a animals… Si les previsions són que a principis del 2015 1,4 milions de persones estiguin infectades d’ebola, quan surti la vacuna el seu èxit està garantit. Un negoci molt lucratiu.

Un altre exemple curiós. El 2006,  el doctor Eric C. Pianka  (Califòrnia, 1939) va advocar en un discurs en el congrés de la Texas Academy of Science per l’eliminació del 90% de la població actual mitjançant el virus de l’ebola. Aquest reconegut científic, que ha rebut tota mena de distincions, va rebre molts elogis per la seva proposta. Segons ell, la falta d’aliments, les guerres o la sida acaben amb la població mundial d’una manera massa lenta i va dir que calia accelerar el procés de reducció de l’espècie.  Els assistents al congrés a Houston el van aplaudir fervorosament.

L’actual brot  d’ebola situa el seu epicentre a l’hospital del govern de Kenema, a Sierra Leone, en el qual hi ha un laboratori militar dels Estats Units d’investigació d’armes biològiques, finançat per la fundació Gates i la fundació del financer George Soros. Científics de biodefensa dels EUA han estat treballant en el laboratori en febres virals com l’ebola des del 2011.

El 17 de juliol del 2014, es va abatre el vol MH-17 de Malasyan Airlines. En aquell vol hi viatjava Glenn Thomas, un expert en ebola assessor de l’Organització Mundial de la Salut i que viatjava a un congrés a Austràlia per a denunciar que els EUA estaven experimentant amb l’ebola amb humans a Sierra Leone. Thomas, que havia participat en el projecte, tenia informació sobre les pràctiques d’infecció en persones sanes que s’estaven fent en aquest laboratori. El govern de Sierra Leone, davant les protestes de la població, que va arribar a apedregar-lo, va decidir clausurar-lo fa uns mesos.

Si pensen que tot això són teories conspiratives, han de saber que documents desclassificats del govern dels Estats Units  confirmen que aquestes pràctiques no són noves. Centenars de persones van ser infectades amb malalties de transmissió sexual sense que tinguessin cap coneixement que eren autèntics conillets d’índies. L’experiment, amb el qual es va infectar els participants amb sífilis i gonorrea, es va realitzar a Guatemala entre 1946 i 1948, i va rebre el suport de l’Organització Panamericana de la Salut i del govern de Guatemala.

Ho va explicar la llavors secretària d’Estat, Hillary Clinton. Durant l’experiment es van infectar 696 persones, majoritàriament personers en presons de Guatemala i dones d’un hospital mental. Als homes se’ls van facilitat prostitutes que tenien aquestes malalties o se’ls van inocular directament. Un cop infectats, es va promoure que tinguessin contactes amb persones sanes.  La idea era determinar si la penicil·lina, acabada de descobrir per Alexander Fleming, en podia prevenir la infecció.  Però segons els informes desclassificats, un terç d’aquestes persones no van rebre cap classe de tractament.

Però això no és tot. El mateix president Bill Clinton (1992-2000) va demanar disculpes perquè des dels anys 40 als 90 del segle passat, els EUA havien experimentat amb armes químiques i bacteriològiques amb habitants del seu propi país. Clinton va prometre que coses així no es tornarien a repetir. No està gens clar que no hagi tornat a passar…